Prijzen Studio De Kooimolen

Hieronder treft u de prijzen die gelden voor onze Studio.

PeriodePer weekendPer nacht midweek
jan – maart€ 230,-€ 110,-
april – juni€ 250,-€ 120,-
juli – sept€ 250,-€ 120,-
okt - dec€ 230,-€ 110,-
Weekend is vanaf Vrijdag t/m Zondag

De studio is alleen op korte termijn te boeken wanneer onze B&B-plus niet geboekt is (in verband met mogelijkheid tot overnachten van de begeleiding). De beschikbaarheid is nu ingesteld op basis van een tijdspanne van vier weken op het moment van lezen.

De minimale verblijfsduur voor onze Studio is 2 nachten, uiteraard kunnen er meer nachten worden geboekt.

Mocht de aangelegen – tevens inpandige B&B-plus geboekt zijn zonder deze studio dan zal de doorgang afgesloten zijn middels een zgn. dubbele hoteldeur en heeft u uw eigen privacy.

De genoemde prijzen zijn in het kader van onze openingsactie inclusief ontbijt. Voor het heerlijke ontbijt met o.a. croissantje, gekookt eitje, jus d’orange rekenen we normaal € 20 per persoon per overnachting.

*    aankomst om 15.00 uur
**  vertrek om 11.00 uur
*** de inclusief ontbijt-actie geldt voor maximaal 2 personen/2 dagen, bij verhuur met meer dan 2 personen/2 dagen geldt de ontbijtprijs van € 20 per persoon per overnachting.

Studio De Kooimolen reserveren?

Doe een reserveringsverzoek door het reserveringsformulier op deze pagina in te vullen. Bovenin ziet u de beschikbaarheid van de onze Studio. Vul vervolgens uw contactgegevens in en selecteer de gewenste aankomst en vertrekdatum alsmede eventuele extra wensen/vragen. Wij nemen na verzending van het reserveringsverzoek zo snel als mogelijk contact met u op met de reserveringsbevestiging of een antwoord. Bekijk hieronder nog het blok met meer informatie over de beschikbare faciliteiten en extra mogelijkheden bij de De Kooimolen.

Vragen? U kunt ook direct contact met ons opnemen:

 06 13 88 23 41
 info@dekooimolen.nl

Extra faciliteiten

B&B De Kooimolen kan de volgende extra faciliteiten beschikbaar stellen.

Meerprijzen:

  • Hottub: € 25,- maximaal 2 uur
  • Sauna: € 25,- maximaal 2 uur
  • Wenst u gebruik te maken van zowel de hottub en de sauna dan rekenen we € 40 voor maximaal 2,5 uur