Ons Verhaal

Wij zijn Kees en Helen en wij openen de deuren van onze B&B-plus De Kooimolen in Dreumel…

Het heeft ons wat tijd gekost om de knoop door te hakken maar het is ons eindelijk gelukt. Nu is het tijd om onze gasten te laten genieten van de mooie omgeving! Wij openen een Bed & Breakfast waar grotendeels de nadruk ligt op voorzieningen voor mindervaliden. Wij hebben hier bewust voor gekozen omdat wij uit eigen ervaring weten hoe lastig het soms kan zijn om een geschikte plek te vinden om een vakantieverblijf te vinden voor mindervaliden waar je je tegelijkertijd thuis kunt voelen.

Helen: “Wij hebben ervaring met mindervalide kinderen en weet dus hoe lastig het is om er even uit te gaan naar een andere omgeving om vakantie te vieren, maar waar de benodigde faciliteiten en voorzieningen aanwezig zijn. Onze Bed & Breakfast-plus is dus bedoeld voor mensen met een lichamelijke beperking die er even uit willen of wat langer op vakantie willen gaan in een prachtige omgeving en waar je jezelf kan en mag zijn.”

“Wellicht ten overvloede willen wij benadrukken dat B&B-plus De Kooimolen geen instelling is, maar dat deze Bed & Breakfast hebben we verwezenlijkt vanuit ons hart waar alles draait om warmte, comfort en aandacht. Bij de Kooimolen kom je thuis en mag je zijn wie je bent.”

Bekijk onze B&B-plus en onze Studio. De Studio verhuren we in principe mee met de B&B-plus voor eventuele begeleiders. Zo heeft/hebben jouw begeleider(s) een eigen ruimte en privacy maar zijn (wanneer dat nodig is) in enkele ogenblikken in de B&B-plus. Een dubbele hoteldeur scheidt namelijk beide ruimtes.

Wij verwelkomen je dan ook graag & hopelijk tot ziens!

Warme groet, Kees en Helen.