Maatjesfiets en vakantiewoning voor mindervaliden

Bij Bed & Breakfast De Kooimolen hebben we aan alles gedacht om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Ook voor onze mindervaliden gasten hebben we een speciale verrassing: onze maatjesfiets oftewel een duofiets!

Wat is een maatjesfiets / duofiets?

De (elektrische)maatjesfiets is een bijzondere tandemfiets – ook wel duofiets genoemd – waarop u samen met een begeleider kunt genieten van de prachtige omgeving. Op deze duofiets zit u naast elkaar en zo is het gezellig fietsen waarbij u altijd zicht op elkaar én de omgeving heeft. Hier zijn enkele kenmerken:

 1. Samen op pad
  Stap samen met uw begeleider op de maatjesfiets en verken de groene velden, kronkelende rivieren en historische molens van het Land van Maas en Waal.
 2. Comfortabel en veilig
  Onze duofiets tandem is stabiel en comfortabel. U zit naast elkaar, zodat u kunt genieten van het uitzicht terwijl uw begeleider de fiets bestuurt.
 3. Lente en zomerse ritten
  Vooral tijdens de lente en zomer is het heerlijk om op de maatjesfiets te stappen. Voel de zon op uw gezicht terwijl u langs bloeiende velden fietst. Maar ook in de herfst is de omgeving rond Dreumel in het land van Maas en Waal prachtig met een geweldige schakering van alle herfstkleuren
 4. Reserveer uw duofiets bij een verblijf bij De Kooimolen
  Of u nu een rustige tocht langs de rivier wilt maken of een actieve rit door de natuur, onze maatjesfiets is tijdens uw verblijf beschikbaar en is tegen een schappelijke prijs te boeken. Neem contact met ons op om deze bijzondere solide duofiets te reserveren en geniet samen van een onvergetelijke ervaring.

Een Toegankelijke Vakantie bij Bed & Breakfast De Kooimolen

Bij Bed & Breakfast De Kooimolen ontvangen we met open armen mindervalide gasten voor een ontspannen vakantie in eigen land. Onze volledig aangepaste en laagdrempelige woning biedt alle voorzieningen die nodig zijn voor een comfortabel verblijf.

Wat maakt De Kooimolen speciaal?

Onze B&B-plus is een volledig aangepaste vakantiewoning. Dit vakantieverblijf is met zorg ontworpen voor een ontspannen verblijf voor mindervalide personen. Denk aan:

 • Brede Deuren: Gemakkelijke toegang zonder obstakels.
 • Aangepast Toilet: Comfort en zelfstandigheid.
 • Verhoogd bed met verstelbare hoofd- en voeteneind: Een goede nachtrust is gegarandeerd.
 • Drempelvrije Toegang: Geen struikelgevaar.
 • Hottub: Ontspanning binnen handbereik.
 • Prachtige Omgeving: De Kooimolen ligt in het betoverende Land van Maas en Waal. Geniet van groene velden, kabbelende rivieren en historische molens. Maak een wandeling, rolstoeltocht of fietstocht met onze elektrische maatjesfiets door de natuur.
 • Studio voor Begeleiding: Reist u met begeleiding? Onze aangrenzende studio biedt een comfortabele plek voor uw begeleiders. Zo kunnen zij dichtbij zijn terwijl u van uw vakantie geniet.

Reserveer uw ontspannen vakantie

Of u nu een kort uitstapje wilt maken of wat langer wilt blijven, B&B-plus De Kooimolen biedt een warm welkom aan iedereen, dus ook aan eventuele begeleiding die kan overnachten in de aangrenzende studio. Kom tot rust, geniet van de rustige omgeving en laat ons zorg dragen dat uw verblijf een onvergetelijke vakantie is in eigen land. Wij spreken uit ervaring dat het vinden van een aangepaste vakantiewoning niet vanzelfsprekend is. Meer weten over onze eigen ervaring met betrekking tot het vinden van een aangepaste vakantiewoning en waarom we er zelf één begonnen zijn? lees dan ook ons verhaal.

Voor meer informatie en reserveringen, neem contact met ons op of bekijk onze aangepaste vakantiewoning en alle faciliteiten op de B&B-pluspagina. U kunt daar ook een boekingsverzoek doen
Wij kijken ernaar uit u te verwelkomen in Dreumel!

Kees & Helen
B&B De Kooimolen