Aangepaste vakantiewoning voor mindervaliden in Dreumel

Welkom bij Bed & Breakfast De Kooimolen, een unieke aangepaste vakantiewoning waar comfort en toegankelijkheid hand in hand gaan. Onze B&B-plus is speciaal ontworpen voor mindervalide – mensen met een lichamelijke beperking – die willen genieten van een ontspannen vakantie in het prachtige Land van Maas en Waal.

Wat maakt B&B De Kooimolen bijzonder?

B&B De Kooimolen is een aangepaste vakantiewoning met allerlei zorg faciliteiten. Onze vakantiewoning, die wij een B&B-plus noemen, is volledig aangepast zodat mindervalide gasten van alle gemakken zijn voorzien. Denk aan brede deuren, drempelvrije toegang en aangepaste ruime sanitaire voorzieningen. Hier kunt u als mindervalide vakantieganger zorgeloos genieten van uw verblijf. Neem eens een kijkje en check de foto’s en alle faciliteiten op de B&B-pluspagina.

Aangrenzende studio voor meegekomen begeleiding

Reist u met begeleiding? Onze aangrenzende studio biedt een comfortabele plek voor eventuele begeleiders (maximaal 2 personen). Zo kunnen zij dichtbij zijn terwijl u van uw vakantie geniet. Bekijk hier foto’s en informatie over onze studio die direct verbonden is via een dubbele hoteldeur.

Prachtige Omgeving

B&B-plus De Kooimolen ligt in een betoverende omgeving, omringd door groene velden, kabbelende rivieren en historische molens. Verken de natuur, maak een fietstocht met onze maatjesfiets langs de Maas, of ontdek pittoreske dorpjes in de buurt.

Uw hulphond is welkom

In de aangepaste vakantiewoning van B&B De Kooimolen is uw hulphond van harte welkom. Wij begrijpen hoe belangrijk uw trouwe viervoeter is en zorgen ervoor dat uw verblijf zo aangenaam mogelijk is.

Reserveer uw ontspannen vakantie

Of u nu een kort uitstapje wilt maken of wat langer wilt blijven, B&B-plus De Kooimolen biedt een warm welkom aan iedereen. Kom tot rust, geniet van de rustige omgeving en laat ons zorg dragen dat uw verblijf een onvergetelijke vakantie is in eigen land. Wij spreken uit ervaring dat het vinden van een aangepaste vakantiewoning niet vanzelfsprekend is. Lees daarom ook ons verhaal.

Voor meer informatie en reserveringen, neem contact met ons op of bekijk onze aangepaste vakantiewoning en alle faciliteiten op de B&B-pluspagina. U kunt daar ook een boekingsverzoek doen
Wij kijken ernaar uit u te verwelkomen in Dreumel!

Kees & Helen
B&B De kooimolen