Bed & Breakfast plus

Onze Bed & Breakfast De Kooimolen is een unieke B&B met zorgfaciliteiten, dus wij noemen het een Bed & Breakfast plus, oftewel een aangepaste vakantiewoning voor mindervaliden. Bij De Kooimolen kunnen mensen met een lichamelijke beperking genieten van een heerlijk verblijf in een gezellige en gastvrije omgeving.

Onze B&B-plus beschikt over verschillende zorgfaciliteiten, zoals een bed met verstelbare hoofd- en voeteneind, tillift, rolstoelvriendelijke kamer en aangepaste badkamer. Daarnaast bieden we middels de naastgelegen Studio de mogelijkheid om uw eventuele begeleider(s) te kunnen huisvesten. Zo kunt u op vakantie gebruik blijven maken van uw persoonlijke verzorging en/of verpleging, zo hoeft u zich geen zorgen te maken over uw dagelijkse zorgbehoeften.

Naast de beschikbare zorgfaciliteiten die we bieden in onze ruime B&B-plus ook een comfortabel en sfeervol verblijf aan. Onze B&B-plus is voorzien van alle gemakken en beschikt over een ruime badkamer. Daarnaast serveren wij dagelijks een luxe ontbijt met voor zo ver mogelijk verse producten uit de regio.

Onze B&B is gelegen in de rustige en groene omgeving van het land van Maas & Waal, waar u heerlijk kunt wandelen en fietsen, bijvoorbeeld met de maatjesfiets. Ook bevinden zich in de omgeving diverse bezienswaardigheden en activiteiten, zoals musea, natuurgebieden en gezellige dorpjes, bekijk deze pagina voor meer informatie over de omgeving.

Wij streven ernaar om u een zorgeloos en comfortabel verblijf te bieden in Bed & Breakfast De Kooimolen met de genoemde zorgfaciliteiten. Heeft u specifieke wensen of vragen over onze zorgfaciliteiten of over uw verblijf? Neem gerust contact met ons op, wij staan altijd voor u klaar.

In het kader van de hygiëne zijn huisdieren helaas niet toegestaan in onze B&B, uiteraard maken we een vanzelfsprekende uitzondering voor speciaal opgeleide hulphonden.

Prijzen overnachtingen / reserveringsverzoek

Bekijk de prijzen en voorwaarden op deze pagina.
Doe een reserveringsverzoek door het reserveringsformulier op deze pagina in te vullen. Bovenin ziet u de beschikbaarheid van de B&B-plus. Vul vervolgens uw contactgegevens in en selecteer de gewenste aankomst en vertrekdatum alsmede eventuele extra wensen/vragen. Wij nemen na verzending van het reserveringsverzoek zo snel als mogelijk contact met u op met de reserveringsbevestiging of een antwoord.

Vragen? U kunt ook direct contact met ons opnemen:

 06 13 88 23 41
 info@dekooimolen.nl

Reserverings formulier

DD dash MM dash JJJJ
DD dash MM dash JJJJ

tillift B&B De Kooimolen

Faciliteiten

Onze B&Bplus is van alle gemakken voorzien, met name het plus gedeelte met zorg faciliteiten.

  • Bed met verstelbare hoofd- en voetsteun
  • Tilliftgepaste badkamer
  • Douchestoel
  • Haarfohn
  • Handdoeken
  • Washandjes
  • Beddengoed
  • Rolstoelvriendelijke ingang/ruimte
  • Er is een maatjesfiets / duofiets bij te boeken

Alles is aanwezig! Indien u ergens vragen over heeft, schroom niet en stuur ons een bericht.

B&B Plus impressie