Omgeving land van Maas en Waal

De Bed & Breakfast plus van De Kooimolen is prachtig gelegen in het Land van Maas en Waal. Ontdek bijvoorbeeld het prachtige Land van Maas en Waal op de fiets! Dit gebied staat bekend om zijn mooie landschap met uitgestrekte weilanden, kronkelende rivieren en gezellige dorpjes. Met meer dan 100 kilometer aan fietsroutes is er genoeg te ontdekken en te beleven voor zowel de recreatieve als de sportieve fietser.

Land van Maas en Waal

De fietsroutes voeren je langs de mooiste plekjes van het Land van Maas en Waal. Zo kun je genieten van de prachtige uitzichten over de Waal, een bezoek brengen aan historische kastelen en landgoederen of stoppen bij gezellige terrasjes en restaurants voor een hapje en een drankje.

Bloesems & Kersen

Geniet van de heerlijke bloesemfietstocht samen met opa en oma, samen of geniet van elkaar met of zonder beperking.
Onze maatjesfiets/duofiets (elektrisch) is perfect geschikt om deze tochten te maken.
Hoe fijn zal het zijn om de mooie bloesemtocht (dit is in Maart en April) langs Maas en Waal te fietsen of wandelen en de Betuweroute te verkennen.
Wat dacht u van de kersenroute (Juni), ook daarin verzorgen wij een fantastisch verblijf in onze B&B de Kooimolen.
Onze woning heeft de mogelijkheid om geweldige en landelijke momenten mee te maken.

Ontspanvakantie

Kortom, het Land van Maas en Waal vormt met Bed & Breakfast-plus De Kooimolen de ideale bestemming voor een heerlijke ontspanvakantie. De volledig gefaciliteerde B&B-plus vormt de ideale basis te midden gelegen in het prachtige landschap met een rijke geschiedenis. Mede door de gezellige dorpjes is er genoeg te ontdekken en te beleven. Kom langs en ontdek het zelf!

Dreumel

Dreumel is een dorp in het Land van Maas en Waal, gemeente West Maas en Waal, in de Nederlandse provincie Gelderland.
Het ligt aan de rivier de Waal tussen de dorpen Wamel en Heerewaarden. Door Dreumel loopt de Van Heemstraweg.
Dreumel heeft zijn eigen basisvoorzieningen. Beneden-Leeuwen vervult een centrumfunctie op het gebied van bestuur, onderwijs en cultuur voor de gemeente West Maas en Waal.
Op korte afstand bevind het recent ontwikkelde natuurgebied (Over de Maas) waar u heerlijk kunt fietsen en/of wandelen.